5 x 11 jaar

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

23

NOV

55 jaar De Cascarvieten

banner1


Beste Cascarvieten, verenigingen en belangstellenden, in het aankomende seizoen hopen wij 5 x 11 jaar "De Cascarvieten" te vieren. Wie van de oprichters van de Cascarvieten had in 1964 kunnen bevroeden dat we anno 2019 deze mijlpaal zouden vieren. Een kleine afvaardiging van de vereniging is al enige tijd in de weer om deze dag onvergetelijk te maken. Plannen worden gemaakt en belanden vervolgens ook weer in de prullenbak. Maar zo langzaam aan begint het toch vormen te krijgen welke ik u niet wil onthouden. Wilt u meer weten over de geboorte van De Cascarvieten klik dan HIER!

Het grote jubileumfeest vindt op 23 november 2019 natuurlijk plaats in alle zalen van ons eigen Avifauna, al 55 jaar onze trouwe feestburcht. Aldaar zullen een groot aantal bevriende carnavalsverenigingen (enkele hebben zich al aangemeld) hun opwachting maken. We bieden ze, indien beschikbaar, een open podium om zich te presenteren. Dat kan een act zijn, een gardedans of een blaaskapel, dit alles afgewisseld met onze eigen artiesten en een feest DJ. Natuurlijk behouden we zelf de regie. Het spreekt voor zich dat u zonder act ook van harte welkom bent. Verenigingen kunnen zich melden via het secretariaat. Binnenkort kunnen we u het volledige programma presenteren. Dankzij onze geweldige sponsoren is de toegang GRATIS! 

Otto Lagerfett

De Duitse schlagerzanger Otto Lagerfett is een van de artiesten tijdens ons 5 x 11 jubileumfeest.

ook-tof

Natuurlijk zijn onze eigen artiesten "Ook Tof", "De Blaaskaken" en onze drie dansgardes ook van de partij!

blaaskaken-700

De Blaaskaken wonnen de 1e prijs tijdens "Kakofonie 2019". Natuurlijk mogen zij niet ontbreken!

kleintje-pils-700

Pretband "Kleintje Pils" na jaren weer terug op het podium bij de jubilerende Cascarvieten!

Maar dat is nog niet alles! 5 x 11 jaar De Cascarvieten vier je niet op een dag, maar op meerdere dagen in het seizoen. Zo zullen ook de instellingen die we jaarlijks bezoeken ook mee kunnen delen in het feestgedruis. 

Kijk naar de uitgebreide mogelijkheden om te overnachten op loopafstand van onze feestburcht!

avifauna-klein

Indien u een kamer wilt boeken voor het 5 x 11 jubileum, ontvangt u van De Cascarvieten een jubileumcode!

groep-700

poster 701

Best wel een beetje trots op onze poster!

prpaho700

Wij zijn er klaar voor, U ook!